На този етап няма заподозрени за разстреляния в сряда вечер в

...
На този етап няма заподозрени за разстреляния в сряда вечер в
Коментари Харесай

Прокуратурата с подробности за убийството на Мартин Божанов - Нотариуса

Н а този стадий няма обвинени за разстреляния в сряда вечер в София Мартин Божанов - Нотариуса. На брифинг от полицията оповестиха, че се касае за ликвидиране.

Първоначалните находки са, че става въпрос за изстрели с огнестрелно оръжие. Божанов е убит в тяло и главата, сподели заместник-градският прокурор Иво Илиев. По думите му стартира следствие за ликвидиране. 

В Софийската градска прокуратура има подадени сигнали във връзка с Божанов за закани. Жалбите са от страна на магистрати, сподели градският прокурор на София Илиана Кирилова.

Тя добави, че се работи интензивно и по информация за имотни измами.   " Имаме сигнали, подадени от магистрати, които не са прокурори, за отправени закани към тях ", посочи Кирилова.

Този човек е бил забавен и по делото " Крашевски ", сподели още Кирилова. 

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев заяви, че се търсят очевидци, които могат да дадат повече информация по случая. Работи се и с защитата на заведението, добави той.

Целият запас на Столичната дирекция за вътрешни работи е включен в работата по откриване на убийството, сподели още основният секретар.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР